Beheersysteem voor verlichting

Met MOON zorgen we voor goed beheer en brengen we efficiëntie en verlichting.

Over ons

MOON is een beheersysteem dat ontwikkeld is vanuit de samenwerking tussen gebruikers, adviseurs en programmeurs. We vertalen 25 jaar ervaring in advies op het gebied van openbare verlichting en verkeerstechniek in vakspecifieke applicaties en software.

De specialisten uit ons team onderscheiden zich door de innovatieve blik, oplossingsgerichte karakter, diepgravende kennis en jarenlange ervaring. We zijn dagelijks bezig met de verlichting van uw processen en openbare verlichting.

Om dit te realiseren hebben we een team met eigen programmeurs en developers die continu werken aan de verbetering en ontwikkeling van het systeem. Naast onze programmeurs en developers hebben we tevens eigen relatiemanagers in ons team welke we graag aan u voorstellen. 

Relatiemanagers van MOON

openbare verlichting relatiemanager
Agge Lukens

Agge Lukens is relatiemanager MOON Noord-Nederland. Agge woont in Rolde en is een echte alleskunner. Hij is al ongeveer tien jaar werkzaam in de openbare verlichting en heeft zowel ervaring opgedaan bij advies-/ingenieursbureaus als aan de beherende kant, bij de overheid. Na een zoektocht tussen technische en meer creatieve opleidingen heeft Agge uiteindelijk de voor hem optimale combinatie gevonden in de opleiding Human Technology. Een vakgebied waar mens, markt en techniek samenkomen. Deze opleiding gecombineerd met de ruime vaktechnische ervaring zorgt ervoor dat Agge uw ultieme sparringpartner is over MOON. Of het nu gaat over innovatie, veiligheid, connectiviteit of operationeel storingsbeheer: Agge adviseert u graag.

Openbare verlichting relatiemanager
Jelle Deenen

Jelle Deenen is relatiemanager MOON voor het zuiden van Nederland. Jelle woont in Tilburg. Hij is bevangen door licht en alles wat je met licht en aanhangende techniek kunt realiseren. Van oorsprong is Jelle een creatieve lichtontwerper op gebied van illuminatie. Hij heeft ruime ervaring met diverse illuminatie- en lichtkunstprojecten. Na zijn opleiding Industriële automatisering heeft hij ook nog de HBO opleiding Communicatie & Multimedia Design gevolgd. Dit is een opleiding waar creativiteit, technologie, design en onderzoek samenkomen. Met deze combinatie van opleidingen is Jelle de optimale gesprekspartner als het gaat om toekomstgerichte applicaties als MOON. Of het nu gaat om de implementatie van een nieuwe klant of om een klant specifieke doorontwikkeling van het systeem: Jelle staat voor u klaar.

Ook een van de voordelen ervaren in een gratis demo?

Wilt u ook de voordelen van MOON ervaren en meer inzicht krijgen in hoe MOON werkt en wat het voor u kan betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan. In een korte demo geven we u een goed en realistisch beeld. Tijdens dit gesprek is er de mogelijkheid om te bekijken hoe we onze MOON applicatie kunnen toespitsen op uw persoonlijke situatie.

Bedankt voor uw bericht er word zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.