Openbare Verlichting Beheersysteem

Met MOON zorgen we voor goed beheer en brengen we efficiëntie en verlichting.

MOON - Uw partner in efficiënt openbare verlichtingsbeheer

Bij MOON begrijpen we dat efficiënt openbare verlichtingsbeheer essentieel is voor de veiligheid en het welzijn van uw gemeenschap. Met ons geavanceerde beheersysteem stellen we u in staat om uw openbare verlichting optimaal te beheren, kosten te besparen en de prestaties te verbeteren. Dankzij onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring in de sector zijn we in staat om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Ons beheersysteem, MOON, is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen gebruikers, adviseurs en programmeurs. We hebben geluisterd naar de uitdagingen waarmee professionals in de openbare verlichting te maken hebben en hebben deze vertaald naar een krachtige en intuïtieve softwareoplossing. Of het nu gaat om het plannen en monitoren van onderhoudswerkzaamheden, het optimaliseren van energiegebruik of het snel oplossen van storingen, met MOON heeft u alle tools binnen handbereik.

openbare verlichting
openbare verlichting beheersysteem

Programmeurs & Developers

Een van de voordelen van MOON is ons team van eigen programmeurs en developers, die continu werken aan de verbetering en uitbreiding van het systeem. Hierdoor kunnen we snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten toevoegen die aansluiten bij de veranderende behoeften van de sector. Bovendien zorgen regelmatige updates ervoor dat u altijd gebruikmaakt van de nieuwste technologieën en mogelijkheden.

Wil je meer weten over MoonOnline en hoe het jou kan helpen om je openbare verlichting beter te beheren?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 013 572 80 80. Wij geven je graag een vrijblijvende demonstratie van ons systeem.

Moon Beheersysteem

Bij MOON geloven we in een persoonlijke benadering. Daarom hebben we een team van toegewijde relatiemanagers die u gedurende het hele proces ondersteunen. Onze relatiemanagers begrijpen uw specifieke uitdagingen en doelen en zorgen ervoor dat u het maximale uit MOON haalt. Of u nu advies nodig heeft bij de implementatie van het systeem, technische ondersteuning wilt of vragen heeft over specifieke functionaliteiten, ons team staat altijd voor u klaar.

Kies voor MOON en maak gebruik van ons beproefde beheersysteem dat uw openbare verlichting naar een hoger niveau tilt. Met onze expertise en jarenlange ervaring zijn we uw betrouwbare partner in het efficiënt beheren van openbare verlichting. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe MOON uw gemeenschap veiliger en energiezuiniger kan maken.

lichtmasten beheer
Ook een van de voordelen ervaren in een gratis demo?

Wilt u ook de voordelen van MOON ervaren en meer inzicht krijgen in hoe MOON werkt en wat het voor u kan betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan. In een korte demo geven we u een goed en realistisch beeld. Tijdens dit gesprek is er de mogelijkheid om te bekijken hoe we onze MOON applicatie kunnen toespitsen op uw persoonlijke situatie.

MOON Gebruikersdag

Jaarlijks organiseren we onze MOON Gebruikersdag. Een informatieve en interactieve dag met uiteenlopende sprekers, van producenten tot gemeenten, die je meenemen in de (nieuwe) wereld van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. We presenteren onder andere nieuwe ontwikkelingen en geven een kijkje in live data. Kortom, een dag vol inspiratie en inzichten die zorgen voor verlichting.

Benieuwd naar onze MOON Gebruikersdag? Bekijk de sprekers/talks van de vorige editie.

Bedankt voor uw bericht er word zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.