Interactief Beheersysteem Verlichting

Met MOON zorgen we voor goed beheer en brengen we efficiëntie en verlichting.

MOON - Interactief beheersysteem verlichting

MOON is hét interactieve beheersysteem voor verlichting, ontwikkeld uit een nauwe samenwerking tussen gebruikers, adviseurs en programmeurs. Met 25 jaar aan expertise in openbare verlichting en verkeerstechniek, hebben we deze kennis omgezet in gespecialiseerde softwareapplicaties.

Ons team van experts onderscheidt zich door hun innovatieve denkwijze, oplossingsgerichte aanpak, diepgaande kennis en jarenlange ervaring. We staan dagelijks klaar om uw verlichtingsprocessen en openbare verlichting te optimaliseren.

Om deze visie te verwezenlijken, hebben we een toegewijd team van programmeurs en developers in huis. Ze werken voortdurend aan de verbetering en uitbreiding van ons systeem.

interactief-beheersysteem-verlichting
interactief-beheersysteem-verlichting

Interactief beheersysteem verlichting van MOON

  • Makkelijk en Flexibel: MOON is eenvoudig in te richten, waardoor het aanpasbaar is aan uw behoeften.
  • Continu Verbeterd: We werken voortdurend aan gebruikersgemak en softwareontwikkeling.
  • Automatische Updates: Verbeteringen worden automatisch geïmplementeerd, zonder extra moeite van uw kant.
  • Opensource Software: MOON is ontwikkeld in een opensource softwarepakket met API-verbindingen.
  • Eigen Programmeurs: We hebben interne programmeurs die klantvragen direct aanpakken.

 

Wil je meer weten over MoonOnline en hoe het jou kan helpen om je openbare verlichting beter te beheren?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 013 572 80 80. Wij geven je graag een vrijblijvende demonstratie van ons systeem.

Moon Beheersysteem

Een Veilig En Betrouwbaar Beheersysteem

Ons interactieve beheersysteem voor verlichting ondergaat jaarlijks strenge juridische toetsing en certificering om te voldoen aan de privacy- en AVG-wetgeving. Dankzij dit interactieve beheersysteem verlichting kunnen we de veiligheid van uw gegevens waarborgen. Bovendien wordt onze software regelmatig getest door ethische hackers, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op de kracht van ons interactief beheersysteem voor verlichting. MOON biedt niet alleen veiligheid, maar ook de mogelijkheid om uw datakwaliteit te waarborgen. Met behulp van onze interne data-tools wordt het registreren, standaardiseren en uniformeren van gegevens eenvoudig, met geautomatiseerde verbeteringen binnen ons interactief beheersysteem verlichting.

Connectiviteit & Strategisch Beheer

Ons “interactieve beheersysteem verlichting” gaat verder dan alleen beheer. Het stelt u in staat om te koppelen met dynamische systemen en sensoren, waardoor u directe toegang heeft tot openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door ons interactief beheersysteem voor verlichting. Deze beschikbare data kan niet alleen worden ingezet voor operationeel beheer, maar ook voor strategisch beheer. U kunt thematische kaarten maken om inzicht te krijgen in netwerkstoringen, vandalismemeldingen, lampvermogen en meer. Ook verschaft het beheersysteem informatie over de financiële gevolgen van maatregelen, investeringen en energieverbruik.

Beheer op maat met ons Interactief Beheersysteem voor verlichting

MOON is aanpasbaar aan uw behoeften. Iedere gebruiker kan een persoonlijk dashboard samenstellen met de juiste informatie voor hun rol, zonder overbodige gegevens. Dit maakt ons interactief beheersysteem voor verlichting, uniek en flexibel. De flexibiliteit van MOON biedt vrijheid en directe controle, waardoor goed beheer binnen handbereik ligt. MOON is ontworpen om uw processen te optimaliseren en verlichting te brengen in uw beheertaken. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van MOON en stroomlijn uw processen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe MOON uw gemeenschap veiliger en energiezuiniger kan maken.

Ook een van de voordelen ervaren in een gratis demo?

Wilt u ook de voordelen van MOON ervaren en meer inzicht krijgen in hoe MOON werkt en wat het voor u kan betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan. In een korte demo geven we u een goed en realistisch beeld. Tijdens dit gesprek is er de mogelijkheid om te bekijken hoe we onze MOON applicatie kunnen toespitsen op uw persoonlijke situatie.

MOON Gebruikersdag

Jaarlijks organiseren we onze MOON Gebruikersdag. Een informatieve en interactieve dag met uiteenlopende sprekers, van producenten tot gemeenten, die je meenemen in de (nieuwe) wereld van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. We presenteren onder andere nieuwe ontwikkelingen en geven een kijkje in live data. Kortom, een dag vol inspiratie en inzichten die zorgen voor verlichting.

Benieuwd naar onze MOON Gebruikersdag? Bekijk de sprekers/talks van de vorige editie.

Bedankt voor uw bericht er word zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.