Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid van onze systemen, data en ook privacy wordt steeds belangrijker maar ook steeds lastiger. Daar waar door technische ontwikkelingen steeds meer mogelijk wordt met uw areaal, wordt dit areaal en ook systemen steeds gevoeliger voor inbraak en technisch falen. Het is niet voor niets dat bij MOON dit thema bovenaan staat! Ook bij de overheid wordt dit thema steeds belangrijker en wordt er grootschalig op een Rijksbrede aanpak voor digitale veiligheid ingezet.

Met MOON weet u dat aan alle eisen en wetgeving, nu en in de toekomst, wordt voldaan. En dat uw data en de privacy van gebruikers en burgers gewaarborgd is en blijft. Zo wordt MOON jaarlijks door juristen getoetst en gecertificeerd op basis van privacy en AVG-wetgeving. De veiligheid wordt periodiek getoetst door MOON bloot te stellen aan de zogeheten ethische hackers. Daarnaast wordt onze software 24/7 actief bewaakt op fouten en problemen. Na toetsing wordt MOON direct verbeterd, hersteld en voorzien van veiligheidsupdates. Mocht er toch iets fout gaan, ons systeem draait redundant op meerdere goed beveiligde servers op verschillende locaties in Nederland, waardoor we een maximale uptime kunnen garanderen! Alles voor uw en onze veiligheid!

 

Ook de voordelen van “veiligheid” ervaren in een gratis demo?

Wilt u ook de voordelen van MOON ervaren en meer inzicht krijgen in hoe MOON werkt en wat het voor u kan betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan. In een korte demo geven we u een goed en realistisch beeld. Tijdens dit gesprek is er de mogelijkheid om te bekijken hoe we onze MOON applicatie kunnen toespitsen op uw persoonlijke situatie.

Veiligheid
Bedankt voor uw bericht er word zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.