Strategisch beheer

Strategisch beheer

MOON kent zijn oorsprong als operationeel beheersysteem voor en door de beheerder en aannemer. Het technisch en administratief verwerken van storingen is de basis van MOON van meer dan 20 jaar geleden. De jaren erop is MOON snel gegroeid als tactisch beheersysteem waar we financiën konden koppelen, statistieken en rapportages konden draaien en op basis van deze data areaalkeuzes konden maken.

De volgende stap en nog een niveau hoger is strategisch beheer. Meer doen met de beschikbare data. Zo maakt MOON het mogelijk om jaarplanningen te organiseren, door te rekenen in investering en exploitatiekosten en energiereductie, om deze vervolgens door te vertalen naar uitvoeringsplanningen en projecten. Om deze keuzes gefundeerd te kunnen maken kan MOON als tool worden ingezet om thematische kaarten te genereren. Waar zitten de grootverbruikers? Waar bevinden zich jaarlijks de meeste netwerkstoringen? Allemaal informatie voor trendanalyse met als doel gericht te kunnen sturen op areaalverduurzaming, efficiënter beheer en het terugdringen van kosten.

MOON brengt verlichting door goed beheer!

 

Ook de voordelen van “strategisch beheer” ervaren in een gratis demo?

Wilt u ook de voordelen van MOON ervaren en meer inzicht krijgen in hoe MOON werkt en wat het voor u kan betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan. In een korte demo geven we u een goed en realistisch beeld. Tijdens dit gesprek is er de mogelijkheid om te bekijken hoe we onze MOON applicatie kunnen toespitsen op uw persoonlijke situatie.

strategisch beheer
Bedankt voor uw bericht er word zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.