Datakwaliteit

Datakwaliteit

Goed beheer begint met goede datakwaliteit! Een beheersysteem lost slechte data niet direct op maar MOON kan u met proactieve tools en slimme toepassingen wel helpen om de datakwaliteit snel en eenvoudig te verbeteren. MOON is niet met vooraf gedefinieerde velden opgebouwd, u kunt dit op maat en naar wens vullen met data-onderdelen. Iedere klant is immers uniek en MOON is flexibel. Daarnaast kan MOON u helpen in het uniformeren en standaardiseren van data zodat uw data compleet en kwalitatief is opgebouwd. Dit doen we door middel van diverse datatools die proactief zoeken naar afwijkingen en dubbeling. Zo wordt door opname van productcombinaties fouten als bijvoorbeeld een VSA in een LED-armatuur voorkomen. Daarnaast is er ook een tool om dezelfde producten met andere benamingen actief samen te voegen en zo effectief uw data opgeschoond te houden.

MOON heeft ook de beschikking over een inventarisatie-module waardoor u eenvoudig, actueel en rechtstreeks uw inventarisatie buiten kunt invoeren in MOON. Wanneer we dit combineren met de inmeetmodule meten we de nieuwe data direct op 6 centimeter nauwkeurig in vanaf locatie of op kantoor. Wanneer de data is opgeschoond en verbeterd, vertaald MOON deze desgewenst naar uniforme standaarden als IMBOR en GWSL. Goede data is de eerste stap naar goed beheer!

 

Ook de voordelen van “data kwaliteit” ervaren in een gratis demo?

Wilt u ook de voordelen van MOON ervaren en meer inzicht krijgen in hoe MOON werkt en wat het voor u kan betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan. In een korte demo geven we u een goed en realistisch beeld. Tijdens dit gesprek is er de mogelijkheid om te bekijken hoe we onze MOON applicatie kunnen toespitsen op uw persoonlijke situatie.

Datakwaliteit
Bedankt voor uw bericht er word zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.