Connectiviteit

Connectiviteit

MOON staat voor open source communicatie en connectiviteit. Of het nu gaat om de connectie met burgers rechtstreeks of via externe meldingssystemen, de data-connectie met centrale beheersystemen of de fysieke communicatie met uw openbare verlichting en verkeersregelinstallaties op straat, MOON maakt het voor u mogelijk.

MOON combineert areaalbeheer met connectiviteit. Zo heeft u naast uw areaal en storingsdata ook direct de mogelijkheid om uw dynamische systemen en sensoren uit te lezen en aan te sturen vanuit één systeem. MOON is het onafhankelijke centrale platform waardoor u afhankelijkheid van leverancier of systeem voorkomt en uw beheer nog efficiënter kunt uitvoeren.

Alles gekoppeld vanuit één systeem maakt adequaat handelen mogelijk bij calamiteiten, zodat handhaving en onderhoud kan ingrijpen bij onder andere ongelukken, incidenten of vandalisme. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij een ongeval via MOON de straatverlichting op te schalen via een slimme koppeling met de meldkamer. Daarmee kan vandalisme aan de openbare verlichting automatisch doorgegeven worden.

Wilt u ook de voordelen van MOON ervaren en meer inzicht krijgen in hoe MOON werkt en wat het voor u kan betekenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende demo aan. Alle systemen bereikbaar vanuit één platform. Goed beheer brengt verlichting!

 

Ook de voordelen van “connectiviteit” ervaren in een gratis demo?

Wilt u ook de voordelen van MOON ervaren en meer inzicht krijgen in hoe MOON werkt en wat het voor u kan betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan. In een korte demo geven we u een goed en realistisch beeld. Tijdens dit gesprek is er de mogelijkheid om te bekijken hoe we onze MOON applicatie kunnen toespitsen op uw persoonlijke situatie.

Connectiviteit
Bedankt voor uw bericht er word zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.