Beheer op maat​

Beheer op maat​

Elke gebruiker van MOON is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeften en werkwijze. Flexibiliteit maar ook eenvoud in MOON zijn essentieel. Eenvoud realiseren we door niet te werken met versiebeheer. Er is één MOON beschikbaar voor iedereen. Hierdoor beschikt u altijd over de laatste updates en mogelijkheden afgestemd op de wensen van u als gebruiker. Dit is wel zo fijn in een vakgebied en met een beheersysteem die continu in ontwikkeling is. Flexibiliteit realiseren we door het systeem zowel achter als voor de schermen volledig op maat in te kunnen richten.

Welke gebruiker heeft welke bevoegdheden, kan wat zien en moet welke acties uitvoeren? Dit kan op basis van standaard profielen of geheel op maat voor uw situatie. Het werken met MOON is bijna geheel uit te voeren vanaf uw dashboard en met dit dashboard heeft u het stuur zelf in handen. Zo kan iedere gebruiker zijn eigen dashboard inrichten met de juiste informatie die nodig is om goede beslissingen te maken.

Een gebruiker wordt niet overspoeld met informatie die niet nodig is voor zijn/haar functie. De flexibiliteit van MOON zorgt voor vrijheid, directe controle en brengt verlichting door goed beheer op maat!

 

Ook de voordelen van “beheer op maat” ervaren in een gratis demo?

Wilt u ook de voordelen van MOON ervaren en meer inzicht krijgen in hoe MOON werkt en wat het voor u kan betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan. In een korte demo geven we u een goed en realistisch beeld. Tijdens dit gesprek is er de mogelijkheid om te bekijken hoe we onze MOON applicatie kunnen toespitsen op uw persoonlijke situatie.

 

Beheer Op Maat
Bedankt voor uw bericht er word zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.